Mystic Me In Movement

huwelijk chagall appelboom

‘Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar lief kregen en een huwelijk aangingen’. -Kahlil Gibran-

Ik heb me altijd al gefascineerd gevoeld door de verschillende atmosferen die op een dag te ervaren zijn.
Als wij bestaan uit een fysiek lichaam, een emotielichaam, een mentaal lichaam en een energetisch lichaam, dan brengen die atmosferen me het meest in contact met mijn energetisch lichaam. Met mijn mystieke lichaam.

Sowieso is elke ervaring in wezen een energetische ervaring. Mijn lichaam bijvoorbeeld is van buitenaf gezien een (levend) ding, een tastbare begrensde massa. Maar hoe ik mijn lichaam beleef is niet beet te pakken.
(Lichaams)beleving is energiebeleving. En energiebeleving is, voor mij, grenzeloos. En daarmee mystiek.

Met mijn werk, dus ook met de lessen, wil ik geboren helpen worden. Dit huwelijk helpen smeden. Vroedvrouw en trouwambtenaar tegelijk zijn.